Hoogsensitief (HSP)

Online cursus Hoogsensitief (HSP)

In deze online training wordt besproken wat hoogsensitiviteit is, wat veelvoorkomende misvattingen zijn en wat de voordelen zijn. Ook krijg je tips over hoe je er zelf mee kunt omgaan. Je leert jezelf en/of anderen beter begrijpen. 

Kun jij intens genieten van de natuur, mooie muziek of kunst? Vind je het prettig om je regelmatig terug te trekken? En heb jij het gevoel dat feestjes, drukke dagen op het werk of omgaan met veel mensen jou sneller te veel worden dan anderen? Misschien ben jij dan wel hoogsensitief. Hoogsensitieve personen (HSP’s) ervaren prikkels intenser dan de meeste andere mensen. Jammer genoeg worden HSP’s nog vaak verkeerd begrepen. Deze cursus is er voor jou als HSP om jezelf beter te leren begrijpen, maar ook voor je vrienden en familie om jou beter te leren kennen.

Doel van de cursus

De online cursus 'Hoogsensitief (HSP)' helpt om jezelf als HSP beter te begrijpen en om anderen als HSP beter te leren kennen. 

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Meer begrip van jezelf als HSP
  • Omgaan met HSP bij jezelf of bij anderen

Duur en studiebelasting

Deze cursus duurt circa 10 uur. Wil je het maximale rendement uit je online cursus halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2 weken.

Doelgroep

Deze online cursus 'Hoogsensitief (HSP)' is geschikt voor mensen die graag meer willen weten over 'Hoogsensitief (HSP)'.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Begeleiden, Aandacht en begrip tonen, Leren.

Lesmaterialen

De online cursus 'Hoogsensitief (HSP)' bestaat uit: E-Books, Video's, Engelse E-books & Video's.

Toetsing

Deze online cursus wordt niet afgesloten met een eindtoets.

Certificaat

Na het succesvol afronden van deze cursus ontvang je een certificaat.

Hoe gaat dit in zijn werk:

  1. Je volgt de online training in zijn geheel.

  2. Is de training succesvol afgerond dan klik je op de gele balk met de tekst:  ‘Klik hier om uw CERTIFICAAT VAN DEELNAME aan te vragen!’

  3. Het certificaat ontvang je via e-mail en mocht je deze niet hebben ontvangen, check ook even je spambox!

Tip: Bewaar je certificaten en/ of plaats deze bij je (Linkedin) profiel, At Monday Talentcard® , portfolio of CV.